Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    226

    Default iSource Launches!

    Welcome to iSource - the new branding for justanotheriphoneblog. We're excited to be moving forward, including but not limited to the addition of this forum!

    Please bear with us while we work out a few last minute kinks, but jump right in and get the discussions going! When you get a chance, check out the Introductions section, where you can read the rules, meet the team, and introduce yourself.

    Let us know please of any bugs you come across, just post them in this forum. We'll get them taken care of ASAP.

    Again, welcome!

  2. #2
    OCP
    OCP is offline
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4

    Default

    the Introductions link doesnt work and neither does the quick reply for some reason

  3. #3
    Member Brandon's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Colorado
    Posts
    92

    Default

    Quote Originally Posted by OCP View Post
    the Introductions link doesnt work and neither does the quick reply for some reason
    I sent an email to the team to address this and a couple other issues with the new forums. There's a lot going on in the background so I'm sure they'll get these fixed as time rolls on.

    As with any new launch... there's bound to be a few (million) bugs!


  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    226

    Default

    Well, that was strange! Link fixed.



    Yes, there are a million bugs.. We gots a guy on 'em though!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13

    Default

    I think this one is a good move. It would help newbies a lot. Hope these forums would be informative, and bugs would be fixed here through mutual collaboration and sharing of expertise, of the users
    Last edited by Sarah Hastings; 10-29-2010 at 07:35 AM.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    3

    Default

    How are we supposed to login to comment on iSource articles? My wordpress login doesn't work, and neither does my login for the forum.

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    226

    Default

    The systems aren't yet integrated, so for now you can just sorta guest comment. We'll try to get a better system in place, though!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Phases View Post
    The systems aren't yet integrated, so for now you can just sorta guest comment. We'll try to get a better system in place, though!
    How do I guest comment though? Under Leave a comment, it says "You must be logged in to post a comment." "Logged in" is a link that takes me to a wordpress login page, but my wordpress login info doesn't work. Shouldn't there be a sign in page, if my form login doesn't work?

    It doesn't seem possible to "guest" comment.
    Last edited by Park; 11-23-2010 at 08:25 AM.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    16

    Default

    Quote Originally Posted by OCP View Post
    the Introductions link doesnt work and neither does the quick reply for some reason
    Quick Reply isn't working for me, I have to quote or reply to another post if I want to comment

    I also can't start a topic in this section, is it strictly for staff?

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    226

    Default

    Quote Originally Posted by Park View Post
    How do I guest comment though? Under Leave a comment, it says "You must be logged in to post a comment." "Logged in" is a link that takes me to a wordpress login page, but my wordpress login info doesn't work. Shouldn't there be a sign in page, if my form login doesn't work?

    It doesn't seem possible to "guest" comment.
    Really? On all articles?

    Quote Originally Posted by Jewelzz View Post
    I also can't start a topic in this section, is it strictly for staff?
    Yeah, this section. (Site Updates and Announcements). But there is the feedback section!

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Phases View Post
    Really? On all articles?
    Yeah, every article I've tried to comment on has been the same.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    131

    Default

    Quote Originally Posted by Jewelzz View Post
    Quick Reply isn't working for me, I have to quote or reply to another post if I want to comment

    Kinda have the same issue here. It says something about clicking the quick reply icons in the posts above if you want to reply. But doing that brings up a comment box with the quoted post too. Which isn't quite what I want though it's no trouble really - just another step. Hope this will be set right soon... just saying.

    And a big Hi to the folks running iSource

  13. #13
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    61

    Default

    Same issue here with Quick Reply but I assumed it was because I was on an iPad. Of course, since this is an Apple-centric site, it would be nice if it worked on iPads, iPhones...
    Nice site--congrats.
    - Ben

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    378

    Default

    How do you create a poll? I could see how that would be fun, but have no idea how to do it.

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4

    Default

    aha~~~~

  16. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    19

    Default

    Thanks for sharing regarding this Launches Info...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •